30/03
2020

INSTÄLLT - Klimat, klotet och Kalmar – Hur blir vi alla en del av lösningen?


OBS INSTÄLLT!

Välkommen på seminarium i Kalmar!

Mattias Goldmann är en välkänd inspiratör och driven moderator inom klimat, energi och hållbarhet. 2016 utnämndes han till mäktigast i hållbarhetssverige. Mattias är en inspirerande talare som fokuserar på möjligheter och relaterar till åhörarnas eller deltagarnas verklighet. Idag arbetar Mattias som Chief sustainability officer på Sweco. Tidigare han har arbetat som VD för tankesmedjan Fores med 2030-sekretariatet, för en fossilberoende fordonsflotta, samt talesperson för gröna bilister.

Kalmar kommun finns på plats för att berätta om höjdpunkterna från klimatarbetet 2019 och planerade insatser framåt. Du får möjlighet att komma med idéer om hur vi tillsammans når ännu fler och ännu längre i omställningsarbetet. Målet är att inga fossila bränslen ska finnas kvar i kommunen år 2030 – bara 10 år kvar - kan vi lyckas och hur?    
 

Plats: Kalmar Stadsbibliotek

Datum: måndag 30 mars 2020

Tid: 18:00 - 19:30
 

Seminariet är gratis att gå på och kräver ingen anmälan. Läs mer

Klimatet och vi är en föreläsningsserie om miljön i samarbete med Länsstyrelsen, Länsförsäkringar, Studiefrämjandet, Naturskyddsföreningen, Linnéuniversitetet, Energikontor sydost och Svenska jägareförbundet.