Energiting Sydost Energiting Sydost

EnergiTing Sydost 2020 den 12 november i Karlskrona

Boka in dagen redan nu!

10 november 2022, någonstans i Kalmar län!

Konferensen med energin i fokus

Energiting Sydost är en heldagskonferens som fokuserar på hållbar utveckling, med inspirerande föreläsningar, spännande möten och verktyg för förändring. Här bemöts både stora och små frågor inom förnybar energi, energieffektivisering, transporter, fastigheter, arbetsmarknad, samhällsekonomi och planering. Konferensen arrangeras varje år av Energikontor Sydost på uppdrag av våra ägare: kommuner och regioner i Blekinge, Kronoberg och Kalmar län. 

 

En mötesplats för diskussion och idéer

På Energitinget står mötena i fokus. Det är deltagarna som bidrar med kunskap om den senaste utvecklingen, knyter nya kontakter och delar med sig av sina idéer och visioner. Vi vill att Energiting Sydost ska inspirera, ge verktyg till förändring och föra Sydost som region vidare i sitt arbete mot ett hållbart samhälle.

 

För dig som jobbar med energi- och hållbarhetsfrågor

Energiting Sydost vänder sig till tjänstemän inom kommun, region och länsstyrelse samt till politiker, företag och organisationer inom energisektorn,  byggnader, transporter och utbildning. Mellan 120-150 deltagare brukar delta under EnergiTing Sydost.

 

 

 

 

Energiting Sydost 2021 arrangeras av Energikontor Sydost i samverkan med Länsstyrelsen i Kronobergs län.