Torsdag 20 oktober, kl. 18.30–19.30, på teams
Vad är hållbar mat och vad är viktigast att satsa på – ekologiskt, lokalt eller klimatsmart? Hur är våra matvanor? Hur kan man äta mer grönt, hälsosamt och hållbart i vardagen – gott och barnvänligt. En föreläsning som tar upp alla frågor och tipsar om vad vi kan äta varje dag.
Ulrika Brydling är Ekokock, utnämnd till Årets Hållbarhetskock 2019, kokboksförfattare, föreläsare, kursledare och tävlingsledare inom hållbar måltid och som värnar om mångfaldssmaker och råvarors ursprung samt förespråkar naturlig mat på rena råvaror. Jobbar som matinspiratör, projektledare och hållbarhets strateg på Coop Provköket samt ambassadör för Eldrimner och Framtidens Frukt samt styrelseledamot i Ekologiska Lantbrukarna, Äkta Vara och Ekomatcentrum.
Klimatsmarta föreläsningar 2022
Föreläsningen är en del av en serie som samarrangeras av energi- och klimatrådgivarna i kommunerna i Kronobergs, Blekinge och Kalmar län. Klicka här för att se fler tillfällen.