20/10
2022

Hållbar mat varje dag, gott och hälsosamt


Torsdag 20 oktober, kl. 18.30–19.30, på teamsFoto på Ulrika Brydling

Vad är hållbar mat och vad är viktigast att satsa på – ekologiskt, lokalt eller klimatsmart? Hur är våra matvanor? Hur kan man äta mer grönt, hälsosamt och hållbart i vardagen – gott och barnvänligt. En föreläsning som tar upp alla frågor och tipsar om vad vi kan äta varje dag.


Ulrika Brydling är Ekokock, utnämnd till Årets Hållbarhetskock 2019, kokboksförfattare, föreläsare, kursledare och tävlingsledare inom hållbar måltid och som värnar om mångfaldssmaker och råvarors ursprung samt förespråkar naturlig mat på rena råvaror. Jobbar som matinspiratör, projektledare och hållbarhets strateg på Coop Provköket samt ambassadör för Eldrimner och Framtidens Frukt samt styrelseledamot i Ekologiska Lantbrukarna, Äkta Vara och Ekomatcentrum.

Anmäl dig till "Hållbar mat varje dag" här

 

Klimatsmarta föreläsningar 2022

Föreläsningen är en del av en serie som samarrangeras av energi- och klimatrådgivarna i kommunerna i Kronobergs, Blekinge och Kalmar län. Klicka här för att se fler tillfällen